yaz okulunu rant kapisi olmasi 

kapat
  1. üniversitelerdeki yaz okulunun rant a dönüşmesidir: http://www.milliyet.com.t...75373&Date=11.06.2008
    #3528635 (ethembaki, 12.06.2008 13:00)
  2. ispatlanamayan bir konu olması sebebiyle düzeltilemeyen bir sorundur. hocaların iyi niyetli olduğuna inadık diyelim, velev ki inandık yani; 70 kişiden 64 ü bir dersten kalıyor, geçen de kör topal geçiyorsa bu işte bir yanlışlık var diyorum kendimce... *
    #3528688 (rweasley, 12.06.2008 13:14)
  3. doğru ve en sonunda dönüp dolaşıp gariban öğrencilerin g.tüne giren olay. artık öğretim görevlileri geçirmek için değil, bırakmak için uğraşıyor.
    #3528703 (bleak poison, 12.06.2008 13:17)
  4. üniversitede okuduğum dönemden bir alıntı:
    (yer-mühendislik fakültesi/okul-birisi/hoca-hangisi?)
    hoca sınıfa giriyor. cebinden arabasının anahtarını çıkartıyor ve sınıfa doğru sallıyor. "çocuklar araba çok eskidi, en az 42 kişinin yaz okulu yapması lazım yenilemek için" diyor. ve 45 kişiyi yaz okuluna bırakıyor. neticede yeni eğitim yılına yeni arabayla başlıyor kendileri.
    bunu örtülü yapanlara göre samimiyeti ve cürreti takdir mi edilmelidir, yoksa utanma-arlanmadan bihaber olması, haklıya hakkını vermemesi sebebi ile yerin dibine mi sokulmalıdır hala ne öğrencileri ne de kendisi çözememiştir zannımca.
    bu olay bile yaz okulunun bir rant kapısı olarak değerlendirildiğinin ispatıdır.
    #3529020 (johnnyb, 12.06.2008 14:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaz okulunu rant kapisi olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaz okulunu rant kapisi olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaz okulunu rant kapisi olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaz okulunu rant kapisi olmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kemalizm » ataturk yasasaydi yargilanirdi » toptanci » yurtkur » outlet cenneti » acmaza dusmek » halusinasyon » erbakan yapinca gerici baykal yapinca siyaset » dogalgaz faturasini dert eden insanlar » saf aklin elestirisi » spike fatality » fidel castro » aytug » demokles » beyoglu asigi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » mahcur » gunes enerjisiyle calisan hesap makinasi » cafe betul » semih cumhuriyeti » dar vakitlerde genis zamanlar » thrall » yeni bir kente girerken yasanan huzun » elinde ekmekle top oynayan veletler » sss yengen » uludag sozluk yazarlarinin yuzde 93 u aptaldir » on sekizlik kizlarin fantezi yoksunu olmasi » the thin people » damak tadima uygun degildi » cartlagi cekmek » metriks » ahmet cakar la sansa bak » zorunlu din dersi » meri » ezanlar bizim icin okunuyor sevgilim » the rival