yaz okuluna para veren ogrenci 

kapat
  1. dersin beleşe verildiği zaman dersi geçmek için hiç bir çaba sarfetmeyen, hocanın altına araba, eline son model cep telefonu çekmeye yarayan, yaz okulu gibi bir söyüşleyici sistemden bir şey uman, para verdiği zaman geçeceğini sanan, hiç bir zaman okulu 8 seneden önce bitirebilecek kapasiteye sahip olmayan, anasının babasının okul döneminde okula gitsin, derslerine çalışsın diye verdiği parayı kafelerde orada burada yiyip, yaz geldiğinde tekrardan masraf çıkarıp vatana millete zararı olan, ailesini ve vatanını bir kene gibi sömüren dünyanın öğrenci demeye bin şahit insanlarıdır.
    #1418749 (beratulanberat, 16.03.2007 18:35)
  2. akdeniz bölgesinde bulunan bir üniversitede okuyorsa yazık derim.
    #1418762 (no promise, 16.03.2007 18:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaz okuluna para veren ogrenci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaz okuluna para veren ogrenci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaz okuluna para veren ogrenci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaz okuluna para veren ogrenci. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kilo verememek » ibanez jem » adiyo » yaprak film » baskadir baska » digitally imported internet radio » resolve » yeterli para olmadigi halde taksiye binmek » karizmaniz var mi varsa kac santim » alevi davasinda aslan kesilen ateist » cek git bebegim » waz » atma kalbim artik olumu ozledim » radyo uludag » ekol » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » etrafa surekli mesgulum izlenimi veren insanlar » elegy » okan karacan » profosyonel1972 » clear man activsport » melankolik le tantana » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » uludag sozluk yazarlarinin yuzde 93 u aptaldir » futbol asla futbol degildir » celali » umran baradan » zurna » cocukken sahip olup buyuyunce yitirilenler » olmeden onceki son sozler » yorgun ve nazenin » yalnizlik » kilcal » single ladies » zaman gazetesinin 1 milyon tiraj yapmasi » a series of unfortunate events