yaz ne cabuk geldi 

kapat
  1. tehlikenin farkında olmayan insanın kurduğu cümledir.
    (bkz: küresel ısınma)
    #1412786 (thisrock, 15.03.2007 00:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaz ne cabuk geldi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaz ne cabuk geldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaz ne cabuk geldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaz ne cabuk geldi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» haber sitelerinde gizli bakiniz verilmesi » yaran espriler » oda tv » en hizli baslik giren yazar » uludag sozluk hakkinda ne dediler » need for speed undercover » dap space center » bereket tanrisi » alevi davasinda aslan kesilen ateist » tadelle » akp beylikduzu halkla iliskiler baskaninin kocasi » petrol » cicek acan kaktus » sazan avi icin kullanilabilecek basliklar » torpulemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yaran facebook iletileri » allegori » zet » nike mercurial rose » sahada sortunu indiren futbolcu » drama koprusu » evdeki esyalardan gece catcut ses cikmasi » para ve mutluluk » ai wars the awakening » istiklal marsi » cengiz aytmatov » three to tango » karsi karsiya » lost » pendikspor vs fenerbahce » onur unlu » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » aleyhinde fikir beyan eden herkesi susturan kisi » nada » yaran baslik yonlendirmeleri