yaz kokusu duyardim kisin ortasinda bile 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kisin ortasinda sort giyen kiz
  2. kisin ortasinda babet giyen kiz
  3. kisin ortasinda bahardan kalan gunler
  4. dizi oyuncularinin kisin bile ipek gecelik giymesi
  5. taca cikacagini bile bile topa depar atan futbolcu
  6. okunmadigini bile bile yazmaya devam eden yazar
  7. yenilecegini bile bile kendini atesin icine atmak
  8. sevgilisi olan bir kiza bile bile yazan erkek
  9. cehenneme gidecegini bile bile entry giren yazar
  10. yanlis oldugunu bile bile yanlisi savunan insan

© 2008 - uludağ sözlük

yaz kokusu duyardim kisin ortasinda bile başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaz kokusu duyardim kisin ortasinda bile ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaz kokusu duyardim kisin ortasinda bile nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» a kare kok uc bolu dort » ergenekoncu olanlar hemen simdi arabamdan insin » rotten com » eskimolar turk mu sorunsali » aczimendi » cehennem korkusu » online » host ulan deyyus » fight club izleyip vur bana diyen mal » universite » herkesgibi » alt beyin » marionette » akp nin ataturk sevgisi » su ismiyle ilgili yapilan igrenc espriler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » s yerine dolar isareti kullanana eksi oy veren tip » iliskilerde yas farki » p s i love you » sac ektirmek » karagarga » 311 » sarkilardaki mantik hatalari » keskelere yer yok hayatimda » logitech » ergenekon cetesi » basarili turbanli kadin olmamasi » motorstorm » romantik entryler » cin halk cumhuriyeti