yaz gunu 

kapat
  1. remixiyle gönüllere taht kuran,eğlenceliserdar ortac şarkısı.dost meclisinin milli şarkılarından biridir.hatta bir arkadaşla başka bir arkadaşın şarkısı idi,küsken ayrı ayrı gittikleri mekanlarda çaldığında birbirlerine koşup barışırlardı coşkuyla bu kankigiller *swh* sözleri şöyledir:

buralara yaz günü kar yağıyor canım
    ölene kadar seni bekleyemem
    ona buna benzemem, oyuna gelmem
    senin için ölmeye söz veremem

kimseler seni öpmedi, öpemez
    kıskanır tenim, ellere veremez
    kimseler seni ben gibi sevemez
    aşkı söyleyemez

olmaz isteme, başkası bana az
    korkma sevgini, ver bana da biraz
    sorma ismimi, kalbine beni yaz
    yapma böylesi naz

yok be canım, bu kadar mı kolay
    git demesi sana çok mu kolay
    sen beni sevmeye zor diyorsun
    sevmesi zor da bu çok mu kolay

buralara yaz günü kar yağıyor canım
    ölene kadar seni bekleyemem
    ona buna benzemem, oyuna gelmem
    senin için ölmeye söz veremem
    #114531 (veritaserum, 14.03.2006 18:01)
  2. milyor kez dinlesem bıkmayacağım,oynak olmasına rağmen beni her defasında efkarlandırabilen yek şarkı....anlatılmaz yaşanır..o kadar...
    #115126 (betterthanchocolate, 15.03.2006 00:41)
  3. hakkaten eski sarkılar daha guzeldi dedırten bi şarkı.
    #115205 (hendrix, 15.03.2006 01:54)
  4. (bkz: sevmesi zor da bu cok mu kolay)
    #562018 (hendrix, 21.08.2006 11:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaz gunu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaz gunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaz gunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaz gunu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dansoz » seri eksi oy veren ibne » yitip giden devrimler » bir derdim var yasanmisliklari » leyton orient » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » ben simdi n abicam » haz ve mutluluk ayrimi » ankara anteras avm » akp beylikduzu halkla iliskiler baskaninin kocasi » ataturk un tuttugu takim » all i wanna do is make love with you » kunta kinte » fenerbahce nin efsanevi yayla cup basarisi » cavlagi cekmek » haber basliklarini entry giren yazar bozmasi » kedinin uzanamadigi ciger hakkindaki beyanlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » princess istanbul » uyurken sutyen takmayan erkek » jay simpson » takim tutan kizlarin feneri tutmasi » 57 nci alay