yaz gunu birayi kafaya dokmek 

kapat
  1. sıcaktan fenalasan, darlanan, tepesi pişen, deliren kisinin yapacagi eylem türü. böyle kafadan aşağı istikamette birayı üst başa boca etme durumudur. hayır neden su değil de bira dersen bilmiyorum bunu. bira ve nevi şahsına münasir ferahlatıcı etkisinden fikir uçuşması yaşıyor olabilirim. sıcaktan da olabilir. olabilir de olabilir.

ayrıca güzel yanları da vardır ferahlama kısmından başka. misal ıslak tişörtte göğüs uçları sertleşir falan, daha bi seksi görünür kişi. hem de böyle bira döküyosun, çılgınsın imajı falan.. yaa yaa.
    #1631084 (hosaf, 11.05.2007 12:51 ~ 12:55)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaz gunu birayi kafaya dokmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaz gunu birayi kafaya dokmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaz gunu birayi kafaya dokmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaz gunu birayi kafaya dokmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gichin funakoshi » bak cocugun burnu kanamis » beyaz tavsan » otobuste tepeye dikilen yasli kisi » kaf kaf kaf sin sin sin kafsin kafsin kaf » metriks » clear man activsport » april 18 » diego armando maradona » nargile icip sigara icmeyen enteresan insan » petrol » kontorlu hat kullanan yazarlar » zoruna giden entrye eksi veren yazar » asansoru kacirmak » dark fortress » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » dap space center » gossip girl » cakan adam » maslaktan 4 levente gelme rekoru » gelen haberler arasinda » pendikspor » karadeniz caddesi » faik gurses » alkol » savama » yalan soyluyorsun » muslum gurses » yemekteyiz nail » guzel dostum » umran baradan » the jailer » alone with everybody » tulum hayri » football manager 2009 » kabiz olanlara tavsiyeler