yaz geldi yine avratlar cibil cibil 

kapat
  1. tamamı "yaz geldi yine avratlar cibil cibil dolaşmaya başlamış" şeklinde olan bir pokeimam özlü sözü.
    #3591217 (sanirim osurdum, 28.06.2008 01:25)
  2. (bkz: yaz geldi yine abazalar ortalıkta)
    #3616325 (glylay, 03.07.2008 23:32)
  3. kendimce yaz geldi yine avatarlar cibil cibil die okunmuş başlıktır. ki çok alakasız değildir yazın gelmesiyle cibil dolaşan insanoğlu msndeki avatarına da cibil fotoğraflar koyacaktır.
    #3616337 (glinwelin, 03.07.2008 23:34)
  4. (bkz: sayko kemal)
    #3616613 (emrah potter, 04.07.2008 00:15)
  5. (bkz: #2999075) akıllara bu entry' yi getiren durum.

(bkz: sözlükte boşalmak)
    (bkz: anne sözlükten bi kızı hamile bıraktım)
    en hakikiside:

(bkz: yeter artık lebron oha!)
    #3616665 (sebarstian, 04.07.2008 00:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaz geldi yine avratlar cibil cibil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaz geldi yine avratlar cibil cibil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaz geldi yine avratlar cibil cibil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaz geldi yine avratlar cibil cibil. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaz geldi avratlar civil civil » outlet cenneti » hesap ver » kiz kadin ve gelinler hakkinda soylenen hurafeler » tu kaka bana » helva » dumur olaylar » ca va » stt » crossing the water » george best » kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf » yaran espriler » cristiano ronaldo » zulfuyara dokunmak » hic favori entryi si yok » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » alengirli nick alip dikkat cekmeye calismak » ayriligi beklemek » pmo » hidrolik ve pnomatik » 23 kasim 2008 var misin yok musun yarismasi » triptykon » basketbol koclarinin kisa boylu olmasi » evdeki esyalardan gece catcut ses cikmasi » veri zarflama analizi » actua soccer 3 » evladin olsa sevmezsin » enes » kardese yapilan iskenceler » kici acikta kalmis kisi ruyasi » 4 8 15 16 23 42 » beyoglu asigi » var misin yok musun » sevgiliye eski sevgilinin ismiyle seslenmek » yemekteyiz nail » icelim