yaz geldi hos geldi minik kus otuverdi 

kapat
  1. serdar ortaçtan yakın zamanda beklediğim beste.

yaz geldi hoş geldi
    minik kuş ötüverdi
    ben düşünürken seni
    göbeğinden öpüverdi

yaz geldi hoş geldi
    minik kuş ötüverdi
    gözlerine bakarken ben
    dudaklarına konuverdi.

mesafe şarkısıyla aynı müziği kullanacakmış.
    #4060516 (hasan baris, 08.10.2008 08:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaz geldi hos geldi minik kus otuverdi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaz geldi hos geldi minik kus otuverdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaz geldi hos geldi minik kus otuverdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaz geldi hos geldi minik kus otuverdi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fenerbahce nin muhtesem alanya zaferi » wta » contusion » sansim yok deyip hicbir sey yapmamak » kedilerin yuzundeki hayirdir ne bakiyon ifadesi » asiti kacmis kola » kolik » hizli giden atin boku seyrek duser » oped » host baska kapiya » zaman » nika diyor baska birsey demiyor » kushtdepdi » league one » sozluk benim yerime vizeye gir allahsiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » feather » ogle vakti sokakta oynayacak kimse bulamayan cocuk » little wing » baslik acip ayar verdim abi » kara carsaf ve istiklal marsi » butun kizlar evde kalsin kampanyasi » orospu cocugu abdullah ocalan » quantum of solace » endoktrinasyon » umran baradan » lucarelli99 » turk kizlari » nev york nev york seni yenecem laaaa » bana yalan soylediler » tasak gecmek » uc kirmaya baslayan rotring kalem » prettygirl17 » sabah yagmurlu havada ise gitmek » sbf tkp » ser