yaz geldi hos geldi minik kus kusuverdi 

kapat
  1. böyle bir şarkı sözü yazmasını beklediğim isim ise ismail yk.

yaz geldi hoş geldi
    minik kuş kusuverdi
    öpecekken seni dudağından
    lahmacun kokusu genzine gidiverdi

yaz geldi hoş geldi
    minik kuş kusuverdi
    süper fiziğin vardı oysa ki
    üstü kusmuk oluverdi

yaz geldi hoş geldi
    minik kuş kusuverdi
    kirlenen tişörtünden tiksindim
    artık burdan yolumu buluverdim.

ismail yk ise bu şarkısında bomba bomba adlı şarkısının müziğini kullanacakmış.
    #4060519 (hasan baris, 08.10.2008 08:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaz geldi hos geldi minik kus kusuverdi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaz geldi hos geldi minik kus kusuverdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaz geldi hos geldi minik kus kusuverdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaz geldi hos geldi minik kus kusuverdi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» zall dan sen secilmis kisisin diye mesaj almak » telefonun kapagiyla batarya arasina kagit koymak » kafasi guzel olmak » karadeniz deki petrol rezervi » lorelei » unye belediyesi » basliklari alt alta okumak » sair uuserlardan siirler » when the tigers broke free » erkegin asik oldugunda yaptiklari » cok egzotik hareketler bunlar » mta nin vatandas altin arasin cagrisi » sort indi kaleci soka girdi » oy vermek » yag » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sahaya inek girmesi » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » sadik yemni » actigi basligi unutan yazar » edip buran spor salonu » yaran dil surcmeleri » uyumamak icin bahaneler » bir kadin tarafindan sifirlanmak » yaran facebook iletileri » sicmak » tipta uzmanlik sinavi » 532 li hat alip avea ya cevirmek » stt » bos bkz la ayar vermeye calismak » yuzde kirk ile yuzde yuzu yonetmek » zall » yasam duslerdedir » gnc » can t fight the moonlight » mahmi