yaz geldi de bana mi geldi 

kapat
  1. yazın gelmesiyle bir takım sebeplerle *** tatil yapamayacak olan ne kadar umutsuzluğa kapılsada bir köşesinde o umudunu hep saklayan yazar söylemidir.ve şimdi mfö den benim hala umudum var tüm dinleyicilere geliyor...
    (bkz: güzel günler göreceğiz güneşli günler)
    #1805319 (yamukprensesvekedicuceler, 22.06.2007 13:53)
  2. + yaz geldi.
    - banamı geldi?
    + bilmem gelmedi mi?
    - yaz mı?
    + hayır sana...
    - bak bana gelecekler şimdi!!!
    + tamam bakıyorum.
    - ?*!s
    #1805452 (arikovani, 22.06.2007 14:25)
  3. yaz mevsiminde izne çıkamayacakların dilinden düşmeyen cümle. bir yıl çalışmadan yıllık izin vermeyen işletmelerin dualarla anıldığı andır.
    #1805460 (kirraboo, 22.06.2007 14:27)
  4. yaz okul ve staj dolayısıyla tatili mahvolmuş bir insanın söyleyebileceği söz.
    #1805500 (ingegnere, 22.06.2007 14:34)
  5. -yaz geldi
    -kim getirdi ?
    -ben bilmem yaz geldi i$te.
    -kim kar$ıladı ?
    -herkes.
    -yaz kime geldi ?
    -yaz herkese geldi.
    -kı$ nerde ?
    -onu kı$lıkların yanına kaldırdık.
    -kı$ niye gitti ?
    -sevmiyomu$sun onu.
    -böhüü kı$ nerde ulaan ?
    -kı$ yerini yaza bıraktı.
    -yaz geldi dee kı$ mı gitti ?
    -hayır, yaz geldi de sana mı geldi ?
    -he yaa, yaz geldi de bana mı geldi ?
    -eeyh.
    -öeeh.
    #1805653 (nonserviam, 22.06.2007 15:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaz geldi de bana mi geldi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaz geldi de bana mi geldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaz geldi de bana mi geldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaz geldi de bana mi geldi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» good luck chuck » gel benimle » sevk zinciri » erkan ocakli » rumeli hisarustu nden merter e varma rekoru » ekmek aslanin anusunde » zall dan sen secilmis kisisin diye mesaj almak » kemalizme din diyenlerin dinle derdinin olmamasi » mahsun kirmizigul un lanetli olmasi » thrall » yemekteyiz nail » endoktrinasyon » ridvan dilmen » isildur » baba ile diyaloglar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » 2006 dunya kupasi finali » unutulamayacak sairler » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakir maci » heaven please » kriz teget mi gecti delip mi gecti » yaran facebook gruplari » kotermek » kabiz olanlara tavsiyeler » sort » kirmizi bileklik » elle tu l aimes » rapidoya kafa atan ogrenci » is as ekmek yok ama din var isinize geliyorsa » radyo baskent » fuat kozluklu » 26 agustos 1922 » kizlarin soyundugu sinifa yanlislikla girmek » agladin mi sen sorusuna alternatif cevaplar » flirtable » cupvid