yaz evde anlarsin 

kapat
  1. bilgi açıgından kaynaklı ders işlemeyi sadece yazdırmak zanneden hocanın söyleyebilecegi cümledir.bu tipler soru soruldugunda soruya uzun uzun bakıp ben bunu bir eve götüreyim yarın anlatırım da der.yazıktır.
    bir matematik dersi esnasında;
    sürekli yazdıran ama anlatmayan hocayla bir ögrenci arasında gecen diyalogtur.
    - hocam sürekli yazıyoruz ama birşey anlamadık.
    + sen yaz evladım. evde anlarsın. * * *
    #1816924 (pocohontas, 24.06.2007 22:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaz evde anlarsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaz evde anlarsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaz evde anlarsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaz evde anlarsin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cartlagi cekmek » du bakali n olcek » revolutionary road » onmaz » nika hatipli » altin aramak » unutamam » balik agzi » dexter morgan » kunta kinte » sozlukte sikilirken yapilabilecekler » kevin corchiani » sozlukculerin blog adresleri » toprak kokusu » feather weight » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » cristiano ronaldo » ben senin bildigin kizlardan degilim » facebook ta friend request gorunce sevinmek » delikanlimuhendis » pozcu » peoples temple » besiktas in ucuncu buyuk takim olmasi » kara carsaf ve istiklal marsi » meclise giren kene » the disquieting muses » corabinin yipranmasindan zevk alanlar » kovga » zaha hadid » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » garabet » cevre ve orman bakanini taciz eden sinek » diego armando maradona » sozluk benim yerime vizeye gir allahsiz » mad girls love song » muhtemel kitap isimleri