yaz delisi 

kapat
  1. turistik beldelerde yaz aylarinda kendini kaybeden insanların genel adıdır.

* (bkz: aşk perisi)
    #680049 (hunlu, 30.09.2006 13:02 ~ 31.03.2007 00:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaz delisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaz delisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaz delisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaz delisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kis gunu kapri ile gezen tip » buz parmak » ahmet yildiz olmedi » baraj kuran futbolcunun sortunu indirmesi » ruya » edip sharabi » kazak » ne ictiysen aynisindan istiyorum bakinizlari » bana yalan soylediler » seyh riza » on yuz » caylak olunca kendini entry takibe veren gammaz » acibadem sutu » wraiths of roanoke » diego armando maradona » homo habilis » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » muhim degil » sikhizm » korkak ruh » 4 8 15 16 23 42 » turkiye nin en guvenilir kurumu » yeterli para olmadigi halde taksiye binmek » neanderthal » sort » serguzest » yemekteyiz burhan altintop » ennui » fikralarla turkiye » sergen yalcin dan maldonado yorumu » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » moderator sayisinin arttirilmasi » pekos patos si » eski pusku » sozluk trollerini ustuste koyup sinkaf etme istegi » toplu tasima araclarinda bakacak yer sorunsali » 57 nci alay