yaz bulutlari 

kapat
  1. kurtuluyor günlerim uzun gecelerden diyen güzel bir gundogarken şarkısı.
    #1898290 (leblebi tozunun hastasiydim, 10.07.2007 07:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaz bulutlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaz bulutlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaz bulutlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaz bulutlari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » stillborn » wookie » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » yaziklar olsun » need for speed undercover » bir guc simgesi olarak cocuk cuku » boga burcu » 7eventy 5ive » ser » cicek lokantasi » endoktrinasyon » metriks » eskisehir buyuksehir belediyesi » telli turnam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » vurdumduymazca osuradurmak » office boy » facebook taki fantastik gruplar » zulfuyara dokunmak » huseyin mumtaz » ermerkez » edip sharabi » ruya » ogle vakti sokakta oynayacak kimse bulamayan cocuk » zoruna giden entrye eksi veren yazar » samsung u600 » ozan » ben bu yaziyi sana yazdim » avar kaganligi » floccinaucinihilipilification » cocukken sahip olup buyuyunce yitirilenler » lynyrd » imbat » erken yasta olgunlasmak » bairam hoshtempo