yaz bitiyor diye huzunlenmek 

kapat
  1. bir yaz daha geldi geçti diye efkarlanıp yavaş yavaş yaşlandığını hissetmektir. bir de güzün vereceği hüzün var ki işte o yapılmaz insana. nasıl dayanılır arka arkaya.
    #631964 (williamhowardtaft, 13.09.2006 19:37)
  2. (bkz: sonbahar geliyor diye hüzünlenmek)
    #631967 (laedri, 13.09.2006 19:38)
  3. sıcaklardan, sivrilerden kurtuluyorum yaşasın duygusunun tersini yaşamak.****
    #631983 (purplish, 13.09.2006 19:44)
  4. tatil bitiyor diye hüzünlenmek..*
    #632068 (balta, 13.09.2006 20:12)
  5. agacların sararan yaprakları, sürekli yagan yagmurlar ve üstümüze cöken agirliktan dolayıdır yaz bitti diye üzülmek. içinde yazın neşesi kalmayacaktır. sonbahar gelecek hüzün getirecek. veya yagmurun tadını cıkaracaksın sevgilinle beraber. sevgili yoksa yagmuru izle yalnızlıgınla beraber.
    #632106 (syda, 13.09.2006 20:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaz bitiyor diye huzunlenmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaz bitiyor diye huzunlenmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaz bitiyor diye huzunlenmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaz bitiyor diye huzunlenmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» futbolu seveni hanzo sanan bakis acisi » temiz yazarlar temiz sozluk » erasmus » ismail karacan » bak cocugun burnu kanamis » chp laiklik karsiti eylemlerin odagidir » bozzy blues » akp beylikduzu halkla iliskiler baskaninin kocasi » fidel castro » nada » zeitgeist addendum » sayko usta » can t fight the moonlight » osuramamak » jeodezi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kurt degil kurdistan dusmani olmak » hizli giden atin boku seyrek duser » icelim » seviyormus gibi yapmak » senay erdogan » semih cumhuriyeti » hayattaki en guzel anlar » evrim teorisi » yas maya » alengirli nick alip dikkat cekmeye calismak » insan muhammed in de filmi yapilsin » genc siviller » yasar ne yasar ne yasamaz » komunistim diyerek ortam yapan tikky genc » meltdown » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » kara carsaf ve istiklal marsi » oped » felon » hicbiryerdecilik