yaz aylarinda insaat calismalarinin artmasi 

kapat
  1. herkesin tatile gittiği inancıyla gün aşırı yüklenildiğini düşündüğüm çalışmalardır. sabahın köründen akşamın karanlığına kadar matkap ve çekiç sesleri duyarsınız, hemen her sokakta, apartmanda mevcuttur. belediyenin yol çalışmaları gibi bunlar da sittinsene bitmez. kah yeni kiracı cam, pencere taktırır, kah mevcut sakinlerin tamirat yapası gelir. önceden de haber verilmez, uykunuzu alamadığınızla kalırsınız. "gene rammstein var burda" diyerek telefonda eşe dosta gürültüyü dinletip siz de gülümsemeye çalışırsınız. ama nafiledir, haddiyle sinir bozucudur.
    #2006809 (ELeCTrO, 25.07.2007 14:03)
  2. yaz geldiğini komşular sayesinde anlamış olduğunuz faaliyettir... biri mutfağını beğenmez , biri salonun rengini, diğeri banyosunu böylece yaz gelir gelmez hemen kollar sıvanır ve olay başlar... matkap sesi beyninizin en derinlerini delerken , çekiç sesi kafasınıza vurulur gibi hissederken uyumaya, tv izlemeye çalışırsınız ama nafiledir... komsunuz ise o kadar mutludur ki değişiklik için , sizi rahatsız ettiğinden habersiz , gördüğü bir yerde yapmacık bir gülücükle yeni mutfağından bahseder ve sonuna ekler biraz gürültü ama çok özür malum olur böyle şeyler der .. bazıları yaz gelmesini çok isterken benim gibi bu konularda müzdaripler için işkenceden başka olmadığı için yaz ne kadar geç gelirse o kadar iyidir...
    #2006905 (arsias, 25.07.2007 14:26 ~ 25.08.2007 01:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaz aylarinda insaat calismalarinin artmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaz aylarinda insaat calismalarinin artmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaz aylarinda insaat calismalarinin artmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaz aylarinda insaat calismalarinin artmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cheers darlin » nietzsche » yaziklar olsun » mahmi » marpuc » birbirini yaglayan uludag sozluk irkcilari » luis aragones » dunyanin en ezik sarkisi » on bes kisiye saldirdim » sadece yildiz bakiniz okumak » anlamamazliga yatmak » dogalgaz faturasini dert eden insanlar » sikune ciden sikulur » adriana lima nin var misin yok musun a katilmasi » her okudugu maile inanan lapin insan modeli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » oda tv » sozlukte sikilirken yapilabilecekler » zall i tanimam o da beni tanimaz » entry altina eksileyin seklinde not dusmek » the night dances » hoscakal » icdas » pasdaran » sin kaf li konusmak » fuat ercan » en guzel mavi » kushimoto sokagi » miranda » pastane kagitlarini tasarlayan grafiker » her bolumden sonra sozlukte yorumlanan programlar » kiz arkadasinin sevgilisini elinden alan kiz » amina koyim facebook » ulkucu komunist ve muhafazakarlarin kenetlenmesi » eski sevgilinin nikahini kiymak » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanlar