yaz aksamlari bahce duvari uzerinde oturan gencler 

kapat
  1. hemen hemen birçok yerde görülen , akşam yemeği yedikten sonra muhabbet etmek için dışarı çıkan gençlerdir.
    #3619580 (rosava, 04.07.2008 17:21)
  2. mahalle, sokak ve komşu kültürü olan, duvarın üzerine oturup bütün gün birlikte eğilmiş gibi saatlerce sohbet edebilecek gençlerdir. annelerin demlediği çay içilir, eğer çay yok ise paket paket çekirdek bitirilir ve sonra "-aman ... teyze görmesin, bizi öldürür! " telaşı ile temizlenir...*
    #3619677 (lavinya_, 04.07.2008 17:45)
  3. çoğunlukla çekirdek çitleyip, kızlı erkekli bir grupsa birbirlerini çitletmek için fırsat kollayan topluluktur.
    #3619683 (yumurtanin fircalanmams tarafi, 04.07.2008 17:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaz aksamlari bahce duvari uzerinde oturan gencler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaz aksamlari bahce duvari uzerinde oturan gencler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaz aksamlari bahce duvari uzerinde oturan gencler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaz aksamlari bahce duvari uzerinde oturan gencler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mad girls love song » opel astra cabrio » yagmur yagarken altina isemek » heart » can yucel » gel benimle » hanzo » asik mahzuni serif » globallesen dunya ve sikilen insanlar » gogus buyutme hapi » 9 kasim » lady lazarus » akiskanlar mekanigi » bak cocugun burnu kanamis » grand ekinoks » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » vanden borre » kara carsafin carsafa donusme sureci » fabala » taraf gazetesi nin iflasin esiginde olmasi » kafir kesen musluman kedi » tesekkur eden moderator » ben bu yaziyi sana yazdim » kisil » size geyik yapin dedim uleyn » love lockdown » internal combustion engines » dusunen » icimdeki deniz » macit ozcan » dusman olmak icin firsat kollamak » balonvari » scream » banka » kazak » a series of unfortunate events