yaylalar icinde erzurum yayla 

kapat
  1. aksaray yöresi türküsüdür.

Yaylalar içinde erzurum yayla
    Şehirler içinde efem konya'dir konya
    Vuruldu osman'im şen olsun dünya

Yandım mapushane yandım senin elinden

Çıkar çıkar parmaklıtan bakarım
    Konya seni ateşlere yakarım
    Bir gün olur ben murada çıkarım

Yandım mapushane yandım senin elinden
    #1352255 (kara hilal, 26.02.2007 21:04)
  2. kızılırmak da yorumlamıştır.üniversitenin ilk yılı ne söylerdik bu türküyü.hey gidi günler...
    #1882665 (farabimakusla, 08.07.2007 14:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaylalar icinde erzurum yayla başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaylalar icinde erzurum yayla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaylalar icinde erzurum yayla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaylalar icinde erzurum yayla. Copyright of the articles are belong to their authors.

» devrimci milliyetcilik » chp laiklik karsiti eylemlerin odagidir » nihat sirdar » tesekkur eden moderator » cumhuriyet halkevleri » baskadir baska » fenerbahce vs galatasaray » adrian paul » fethullah gulen » pekos patos si » rumeli hisarustu nden merter e varma rekoru » pozcu » ceteris paribus » imbat » babanin harclik verememesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » klavye devrimcisi » yanni » teror » yalan soyluyorsun » gogus buyutme hapi » abandi damat » ismail karacan » seyh edebali » ezequiel lavezzi » slasher » erkek korkulari » kadinlari itici yapan detaylar » hemencevir com » uludag sozluk hakkinda ne dediler » toygar isikli » ibanez jem » zall » yalnizligin ozel tarihi » eric carmen » yagmur yagarken altina isemek