yayla yollari 

kapat
  1. teke yöresi türküsü.

Yayla yollarında yürüyüp gelir,
    Oy gelin oy gelin oy gelin,
    Allı şalvarını sürüyüp gelin,
    Aman aman aman,

Ben varmam inekliye yoğurdu sinekliye,
    Allah nasip eylesin omuzu tüfekliye

Yayla yollarında biten naneler,
    ince belli kız doğurmuş anneler,
    Aman aman aman,

Ben varmam oralıya orada duralıya,
    Allah nasip eylesin davullu zurnalıya

Yayla yollarında menevşe açmış,
    Sevdiğim o güzel dağlara kaçmış,
    Aman aman aman,

Ben varmam inekliye yoğurdu sinekliye,
    Allah nasip eylesin omuzu tüfekliye
    #3818576 (asi, 14.08.2008 19:00)
  2. kirac tarafından bir garip ask bestesi albümünde de yorumlanmış bir türküdür.
    #3888503 (grand ekinoks, 29.08.2008 19:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yayla yollari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yayla yollari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yayla yollari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yayla yollari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» slasher » sozlerimi geri alamam » atsizcilar » mimar sinan guzel sanatlar universitesi » yigit alici » kapitalizmin temel ekonomik yasasi » sort indirip gol attilar » kizlarin soyundugu sinifa yanlislikla girmek » sekura » havuzun dibinden fayans cikaran dalgic » moderatorlugun kaldirilmasi » uludag sozluk » uyurken sutyen takmayan erkek » canim ailem » the third war » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » shalamar » garabet » gormedigine inanmanin ardindan inandigini gormek » stillborn » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » askeri gazino » karizmaniz var mi varsa kac santim » olin edirne genclik spor » tenedos » sozlukte sikilirken yapilabilecekler » left 4 dead » futbol » unutamam » en guzel mavi » ben bu yaziyi sana yazdim » ozlem » happy christmas » all i wanna do is make love with you » migfer » mehmet ali birand