yayla lezzet testi 

kapat
  1. helikopterle istanbulun üzerinde dolaşan hatunun zınk diye inip yemek yapmasını konu alan fevkalade reklamcılık efsanesi
    #326376 (fallopi(ı)tüpü, 07.06.2006 20:56)
  2. bir zamanlar yayla ile yapılan yemeği bulmaya dayalı bir teste giren bir kadının yayla nın farkını anlamasıyla sonuçlanan test.*
    #594250 (doksanüç, 31.08.2006 12:09)
  3. (bkz: okla lezzet testi) * *
    #594299 (kahvekremasi, 31.08.2006 12:25)
  4. 90 'lı yılların başında çok meşhur olmuş bir reklamdı.üzerleri kapalı yağları vatandaşlara test ettirmek suretiyle uygulanan kalite kontrol yöntemiydi.
    #1382894 (whitewind, 06.03.2007 23:52)
  5. evet evet, taa 90lardan kalma, şimdilerde olsa, da$$ah malzemesine potansiyel oluşturabilecek, o zamanlar çok sevdiğimiz bir reklam, hatta bu da onun sloganıdır, mottosudur her şeyidir.

bir de çocukken, her reklam arasında bu reklamı gördüğümüzde, acaba bu seferkiler tabağın altında yayla yazısını bulabilecekler mi diye düşünürdüm... malsın olm işte, çocukluk aklı, nerede benim leblebi tozum...
    #3426381 (faidelibilgi, 21.05.2008 12:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yayla lezzet testi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yayla lezzet testi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yayla lezzet testi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yayla lezzet testi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» helva » yaran ruyalar » savama » sahin k ile paris hilton un sevgili olmasi » osmanli nin isgalci bir devlet olmasi » samanyolu tv » atlas » spirit » davutobasi koyu » youtube » congrafuckinlations » axe africa » nikola tesla » jeodezi » fewzi1907 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » self sufficient » yesil basli govel antilop » sozluk yazarlari asosyaldir » ketel one » cami yapilacagina akm yapilsin » ayici baryam » danende » capkin » karadeniz caddesi » hakiki tosun pasa benim » ezanlar bizim icin okunuyor sevgilim » yasak meyve » yaziklar olsun » hayattaki en guzel anlar » ben seni hak etmiyorum » erzurumspor » bunalimdayken entry girmek » canim ailem » yeni dogmus bebege isim koyma problemi » 4 yilda 24 sinavla gecilen ders