yayla corbasi istiyorum 

kapat
  1. dila hanim filminde kadir inanir'ın unutlumaz repliğidir. kadirizm'in mihenk taşlarından biridir.

garson: kapalıyız efendim.
    kadir: yak ışıkları çabuk!!!
    garson: kapalıyız dedim mutfak da kapalı---
    kadir: mmhıah temiz örtü ser, servis getir!!!
    garson: başımı derde sokma beyim hadi dışarı

(kadir'in sağ eli: şraaaakkkkkk)

kadir: şu masayı hazırla, içki getir!!!
    garson: ?!? (koşarak gider)
    bayan1: çok ayıp rıza!
    kadir: nedennn eğlenmiyormuyuz?
    bayan2: eğlenemiyoruz tadı kaçtı gecenin.
    bayan3: sana bir şeyler oldu zaten klasını kaybediyorsun...
    kadir: sizlerle beraber olduğum için mi?
    lavuk1: gidelim!
    lavuk2: sakin ol rıza...
    kadir: cebimden omuzumdan sırtımdan inmiyorsunuz...kime bu çalım boyalı yumurtalar!!!
    bayan1: olamaz ölebilirim! (ağlamaklı olur)
    kadir: ölmezsin...ağlama takma kirpiklerin bozulmasın.
    (mekan sahibi gelir): lütfen beyler karakolluk olmadan terkedin dükkanımı!
    kadir: yayla corbasi istiyorum!!! bol naneli olacak!
    ms: rıza bey.. hoşgeldiniz şeref verdiniz.
    kadir: merhabalar...
    ms: merhaba rıza beyim, ah beyim çocuk yenidir tanıyamamış ... koştur!!!* ben de mutfağa gireyim. buyrun efendim buyrun rica ederim...
    kadir: hanımların uykusu geldi gidecekler* .evlerine bırakın leydileri. burdan da çamlıca'ya gideceğiz, güneşin doğuşunu seyretmeye...
    lavuk 2: kaç gecedir hiç yatmadığını biliyor musun?
    (o öyle bir bakar ki sigaradan nefes alıp bir bakar bakar...)
    kadir: biliyorum...
    #1452059 (scarface, 25.03.2007 15:57 ~ 29.03.2007 20:35)
  2. budur:

http://www.youtube.com/watch?v=68-VVzMVgOc +

o kadar!
    getir ulan!!!
    #1465250 (aby, 29.03.2007 00:27 ~ 20:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yayla corbasi istiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yayla corbasi istiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yayla corbasi istiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yayla corbasi istiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dunyayi yoneten adam » salaga yatmak » pan am » nefret edilen cumleler » igrenc sirin » mahcur » zurna » alicengiz oyunu » sonsuz nur » arude50 » caka satmak » little wing » mahsun kirmizigul un lanetli olmasi » mehmet ali erbil ile 50 sarisin » munir hostempo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » anlatma » meshur turk yalanlari » clear man activsport » cek git bebegim » tutun » felon » mta nin vatandas altin arasin cagrisi » hillary clinton » kritik der praktischen vernunft » hanzo » ismail karacan » kupayla taclandirmak » tulips » betmoun » serguzest » evdeki esyalardan gece catcut ses cikmasi » chrome vs firefox » sol frame » chris stephenson » bizim irkciligimiz butun milletlere karsidir