yayinlamamasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. lig tv nin trabzonspor maclarini yayinlamamasi
  2. yunan tv si nin sahaya girenleri yayinlamamasi
  3. hurriyet in ciplak kadin fotografi yayinlamamasi
  4. show tv nin uefa finalini canli yayinlamamasi

© 2008 - uludağ sözlük

yayinlamamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yayinlamamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yayinlamamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ismet ozel » fenerbahce vs galatasaray » like a prayer » j k simmons » egitim » evde erkeklere zor yaptirilan isler » trumanshow » yagami raito » pelin batu » trabzonsporlu futbolcularin isimlerindeki akustik » nevsehirli damat ibrahim pasa » hadi canim sen de » en ilginc evlenme teklifleri » f 16 fighting falcon » basliklari alt alta okumak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » su 7b » sabrina tavernise » kudo » liverpool a liverpol diyen insan » kasaba fotograflari » x degilsen y hakkinda yorum yapamazsin » there will be blood » b 36 » groundhog day » turk ordusu » if so » 12 ada » amentu » idrak yollari enfeksiyonu » senisevmiyorumaskim