yayinimiza bir sure ara veriyoruz 

kapat
  1. bir canlı! yayını bir diğerine (canlı!) izin vermek için kesmek.. biz küçük, yaralı, dişi, yavru bir kediciğin yaralarını tımar etmek için gitmeliyiz.. lütfen cilveleşmeye devam.. yalan da serbest tabiiki..(bize davranış zenginliği ve alternatifler getirir zira.. bir şekilde..) hafifçe dokunmuştuk empatinin parıltılı sabun köpüğü balonuna, patlayanın artığı ile düştü düşüyor işte..
    #1007610 (havada panik, 16.12.2006 19:38)
  2. hELE TV BAKARKEN INSANI CILEDEN CIKARAN HABER... *
    #1007671 (CitLemBiK, 16.12.2006 19:50)
  3. yayınımıza bir süre ara veriyoruz, bundan sonra yola katırlarla devam etmek zorundasınız.
    #1016641 (ditty, 18.12.2006 16:33)
  4. (bkz: kısa bir ara veriyoruz yalanı)
    #2692163 (pilotmont, 13.12.2007 09:19)
  5. (bkz: yayınımıza sabaha kadar ara veriyoruz) *
    #2692213 (KIZILMASKE, 13.12.2007 09:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yayinimiza bir sure ara veriyoruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yayinimiza bir sure ara veriyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yayinimiza bir sure ara veriyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yayinimiza bir sure ara veriyoruz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» jeodezi » 18 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » eski sevgili su an nerededir acaba sorunsali » sahada sortunu indiren futbolcu » insan muhammed in de filmi yapilsin » adriana lima nin var misin yok musun a katilmasi » sporx » ben dugune dugun demem davul zurna olamayinca » cisimlerin dayanimi » maskeli besler kibris » darkness nights » genelde kizlarin fenerbahce yi tutmasi » evlenilen kizin 10 yas kucuk olmasi » ebru gundes » kemalizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » windows live messenger » stadyum » istiklal marsi » ozlem » zall dan sen secilmis kisisin diye mesaj almak » uludag sozluk » australopithecus » triptykon » ayrilikci abhazya tavugu » mahler senfoni no 2 » ben seni hak etmiyorum » grand ekinoks » cok egzotik hareketler bunlar » ceteris paribus » 325 donem yedek subay alimi » bos bkz la ayar vermeye calismak » can t fight the moonlight » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » happy christmas » eros