yayincilikta stv yaklasimi 

kapat
  1. fethullah hocanın hep doğru şeyler yaptığı ve nurcuların özel şirket ve devlet sektöründe kadrolaşmasına engel olanların hep kötü insanlar olduğuna dair bitmez tükenmez yayınlar. diziler de bile aynı mantığın döndürülüp temcit pilavı gibi sunulması. kusursuz insanlar topluluğu olan nurcuların hatasız bir hayat yaşadığını aralıksız tekrarlamak. peygamberlerin bile bile ibret olsun diye kasti hataları vardır ama bu adamların hiç yanlışı yok be maşallah. aferim aferim iyi şeyler yapıyorlar. herkes onlara kötü diyor, yanlış diyorlar ayıp ediyorlar. bu adamların kusuru yok kardeşim! bütün söylenenler kasti hep!
    (bkz: hatasız olmak allah a mahsustur)
    #3498867 (HicbirSeyGorunduguGibiDegildir, 05.06.2008 19:46)
  2. dizi kuşağında fon müziği olarak ney kullanmayı mecbur hale getirmekle kısmen halledilebilecek hadise.
    #3498884 (kleiner pupser, 05.06.2008 19:51)
  3. (bkz: diziyi veren allah reytingini de verir)
    #3498904 (hakanrr, 05.06.2008 19:54 ~ 19:55)
  4. (bkz: pkklıya terörist değil huzurbozucu demek)
    #3498924 (aquarius, 05.06.2008 19:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yayincilikta stv yaklasimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yayincilikta stv yaklasimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yayincilikta stv yaklasimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yayincilikta stv yaklasimi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» petrol fiyatlarinin 50 dolarin altini gormesi » erbakan yapinca gerici baykal yapinca siyaset » nev york nev york seni yenecem laaaa » braunschweig » modayi takip etmek » hizli giden atin boku seyrek dusermis » senay erdogan » 2006 dunya kupasi finali » rahatca dondurma yenebilecek ulke istemek » kendinden yasca cok kucuk biriyle sevismek » fenerbahce nin siradan galatasaray zaferi » blacky » babasi olen cocuk » erasmus » alman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » templar » cafe betul » onur unlu » senin gibi » ben iyi bir iliski hak etmiyorum » mclaren f1 » tpjd » 2 fast driver » nephente » dalga gecerek reddetmek » yaran facebook iletileri » kukunla oynama siser » demir hotic » sonsuza kadar sevmek » fifa world cup 2006 » tematik mode acikken acilmis basliklar » facebook taki fantastik gruplar » turk basininin ve medyasinin feneri kollamasi » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » vajinayi her kilidin anahtari sanan turk kadini