yayinci 

kapat
  1. yayimci.
    #1745874 (larker, 09.06.2007 21:37 ~ 21:38)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yayinci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yayinci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yayinci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yayinci. Copyright of the articles are belong to their authors.

» korkularla yasamak » ketel one » gecen gun yine sevisiyorum » kompozisyon yazilisinda kopya cekmek » the noose » ekmek aslanin anusunde » matrixxx reloaded » here comes the rain again » tutun » martyns » kukunla oynama siser » tulum hayri » veri zarflama analizi » kriz teget gecti » peoples temple » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » child » fenerbahce nin muhtesem alanya zaferi » babasi olen cocuk » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » yavuzturk mahallesi » sensiz olmaz » en buyuk abla bekarken en kucuk kizin evlenmesi » kisil » ahmet kaya » sozluk yazarlari asosyaldir » cakir » internetten boks eldiveni siparis eden hatun » heaven please » anti klise timi » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » masal » orospu cocugu abdullah ocalan » jeodezi » yazarlar 6 yasinda olsa acilacak basliklar » eski sevgili ile eski sevgili kalmak