yayinci kurulus 

kapat
  1. programı gösteren kuruluşun isminin söylenmediği cümlelerde kullanılan söz öbeği, bir tür ''ismi lazım değil'' tadı veren guruh.
    #39352 (twist, 26.01.2006 16:39)
  2. genelde spor programlarında lig tv den bahsederken kullanılan tabir. Adını anmamak uğruna türetilmiş komik bir sözcük.
    #1538207 (mikrop, 17.04.2007 23:58 ~ 23:59)
  3. "sponsor firma" gibi örnekleri mevcut.
    #1790064 (ankarakarakedisi, 19.06.2007 14:14)
  4. (bkz: özel bir kanal)
    #3365765 (arabaciarabayatasget, 06.05.2008 22:53)

© 2008 - uludağ sözlük

yayinci kurulus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yayinci kurulus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yayinci kurulus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kendini komunist sanan kiz » dengesizlik » gencler sizi siyasete bekliyorum » dostum vatandas demissin ama bunlar resmen koyun » insanin kendine yakisani giymesi » cnbc e » asilma fetisi » huzun » sempatizan » ok sitesinden yaran soru ve cevaplar » uc buyuklerin teknik direktor sorunu yasamasi » kira » yeni yazarin her yazdigina eksi veren kasar » tim duncan » sokaktayken podyumda yurudugunu sanan salak kari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayhan akman » amsterdam yolcusu kalmasin » tebrie etmis » olmeden once soylenen son sozler » ynglan » jandarma ozel harekat » laiklik » marti etinden doner yapmak » samandira tesisleri » milletvekiline kufretmek » the digital millennium copyright act » askerde ogrenilen atasozleri » en az uc emo dogurun » ask her seyi affeder mi » iphone