yayimi kastim okumu bastim 

kapat
  1. "artık olan oldu kızım aglama ya" demenin farklı bi yolu*
    #1164872 (ozzee, 16.01.2007 23:02)
  2. yay gerilir, ok atılır. kafiye uğruna maskara olmuş söz.
    #1165006 (medeni hali medeniyetsiz, 16.01.2007 23:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yayimi kastim okumu bastim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yayimi kastim okumu bastim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yayimi kastim okumu bastim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yayimi kastim okumu bastim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» senay erdogan » gossip girl » angarya » 18 kasim 2008 izmir depremi » platonik aski aldatmak » ask suclari mahkemesi » trt » yaran ruyalar » kanyon » huseyin uzmez » tesekkur eden moderator » konusma diline gecen markalar » seri eksi oy veren ibne » alman » gripken buruna sokulan pecete » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kilo verememek » sac kurutma makinesi sesi » evlenilen kizin 10 yas kucuk olmasi » kanks n aber ya » yazarlar faal olunca ortaya cikan verimli sozluk » yumurta gotune dayaninca » bozzy blues » kendine iyi bak » danende » real » uludag sozluk vize haftasi » darbukator baryam » kriz teget mi gecti delip mi gecti » bond » robert traylor » serguzest » peoples temple » ferre » bereket tanrisi » evladin olsa sevmezsin