yayaya yol verdikten sonra patiyle kalkan surucu 

kapat
  1. kendince önce iyilik yapmıştır yalnız yol verdikten sonra patiyle kalkması yaptığı iyiliğide yok etmiştir.. kısacası büyük bi saygısızlık...
    #3716477 (byhayalet, 25.07.2008 01:16)
  2. ne anladım ben bu *ten dedirten olaydır. *
    #3716520 (trajikomik, 25.07.2008 01:24)
  3. iyi ki yol verdik sana a.q direk ettin beni burada demektir.
    #3716527 (desifreolmusdisiuuser, 25.07.2008 01:27)
  4. yaptığı patiyle yayada antipati oluşmasına yol açan sürücüdür. lütfen sağa dönüşte yayaya şaşaşa..
    #3716583 (minder amiri, 25.07.2008 01:40 ~ 01:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yayaya yol verdikten sonra patiyle kalkan surucu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yayaya yol verdikten sonra patiyle kalkan surucu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yayaya yol verdikten sonra patiyle kalkan surucu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yayaya yol verdikten sonra patiyle kalkan surucu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hicbiryerdecilik » facebookta gecirilen zaman » i can t help falling in love with you » gore gori chapa tipa rota hey » yaran facebook iletileri » dusunen » nietzsche » trt » tanri nin sozunde durmamasi » elegy » eric carmen » yasak kadin » waz » baybars » kiz kadin ve gelinler hakkinda soylenen hurafeler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » salt aklin elestirisi » gormedigi adamin dogum gununu kutlayan insanlar » ataturk un kurdugu cumhuriyet » kale grubu » hakiki tosun pasa benim » kendi kendine konusmak » attribute » basliklari ust uste okumak » yaran uyarilar » actua soccer 2 » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » haz ve mutluluk ayrimi » kukunla oynama siser » bilgisayar oyunlarindan ogrenilenler » mecidiyekoy » rapidoya kafa atan ogrenci » kara kara » baban ne is yapiyor » suat atesdagli » alpet torojet