yayalara yol veren bati ozentisi 

kapat
  1. çok var bunlardan türkiye'de. toplum bilinci gelişmiş, duyarlı, hümanist, modern, nefis vatandaşçılık oynamaya bayılırlar. yaya geçitlerinde veya herhangi bir noktadan karşıya geçmeye çalışan birini gördükleri zaman puan toplama ve kendisine teşekkür edilmesi amacıyla durup yol verirler. sanki bana avrupa amerika'da yaşıyor hıyar. zaman kaybından başka bir iş değil... yol verdiğin yaya, yolun kenarında bön bön sana bakmaya devam eder, senin geçmeni bekler. o da haklı aslında. hayatında kimse yol vermemiş ki garibana. zannediyor ki ezip geçecek kendini.

bu kadar da batı kölesi olunmaz arkadaş. kendiniz olun, yol vermeyin dallamalara.
    #3654026 (yozishanko, 12.07.2008 13:01)
  2. carmageddon felsefesini kavrayamamis kisi.
    #3654096 (revolter00, 12.07.2008 13:21)
  3. hayvan oğlu hayvandır.*
    #3654131 (Aci Biber, 12.07.2008 13:31)
  4. +geç abla hadi geç.*.*
    ...
    +iyi ki geç dedik 2 saate geçer şimdi.
    ...
    +hadi beee!
    ...
    +ezcem şimdi görecek gününü!
    #3654162 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 12.07.2008 13:39)
  5. arabası olmayan arkadaşlarıyla görüşmeyen batı özentisi insandır.
    #3654166 (Sarp, 12.07.2008 13:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yayalara yol veren bati ozentisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yayalara yol veren bati ozentisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yayalara yol veren bati ozentisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yayalara yol veren bati ozentisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» google » seattle supersonics » sort » macta sortunu indirene kirmizi kart gosterilmesi » hz peygamber » dogum gunun kutlu olsun » her okudugu maile inanan lapin insan modeli » jakobenlerin sonuncusu » mas que nada » cuzdanda gerekenler » 16 kasim 2008 zeytinburnuspor alibeykoy maci » bodhidarma » hsbc nin 500 personelini isten cikarmasi » osmanli turk degildir » baslik acip ayar verdim abi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » stadyum » en hizli baslik giren yazar » ask » ornek vatandas » rapidoya kafa atan ogrenci » ennui » max payne » winter trees » ozel okul ozel hoca dershane ve etud » guardado » kurt sorununa cozum onerileri » age of sail 2 » aerius » kanye west » fuat ercan » icine atmak » motorola f3 » tucimania » sirine » lise yillari