yayabil 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #3091831 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 04.03.2008 11:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yayabil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yayabil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yayabil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yayabil. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sort indirip gol attilar » anthony vanden borre » bir fahisenin cocugu olmak » radyo uludag » keskin sirke » kedi biyigi » bir guc simgesi olarak cocuk cuku » into the wild » kanye west » carsaf carsaf » 532 li hat alip avea ya cevirmek » yaran dil surcmeleri » zorunlu din dersi » lesbos » imf ile anlasmanin kriz demek olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kendimden nefret ettirmek icin boyle yaptim » osuramamak » eros » dumtek » got dudugu » kukuyla oynamak » digital fotograf makinasi samimiyetsizligi » ankara da bir surrealist melih gokcek » akbank » little wing » sayman » cappuccino » neanderthal » sabah yagmurlu havada ise gitmek » iktisat tarihi » genelde kizlarin fenerbahce yi tutmasi » mecidiyekoy » metro kapisina elini sokan insan » erkan ocakli » yurtkur