yaya gecidinin ortasi 

kapat
  1. bir nevi kardak. kilit bölge.

yarışımcı ruh sahibi bünyeler bazen yayalara yeşil ışık yandığında karşı kaldırıma ulaşan ilk kişi olmak için kasarlar. tek taraflı oldu mu kolay. dümdüz yürüyorsun, karşı kaldırıma ilk ayak basan kişi olduğunda orgazm oluyorsun, tamamdır.

peki ya karşı kaldırımda da bekleyenler varsa? tüm kategorilerde birinci olacağım derken, terkettiğin kaldırıma ulaşanlara bakmak için kafasını çevirip gözetleyerek hız mı kesecek? hayır. işte yaya geçidinin ortasının önemi.

derin bir nefes alıyor kırmızı ışık yanarken. şahin bakışlarıyla yaya geçidinin tam ortasının neresi olduğunu saptıyor ve hedefe kilitleniyor. yeşil ışık yandığı anda yarışa başlıyor, yaya geçidinin ortasına geldiği zaman kendisiyle aynı enlemde kimse yoksa, otomatikman karşıdan gelenlere de üstünlük sağlamış olduğu sonucuna ulaşıyor.

ya.
    #3394721 (josef k, 14.05.2008 01:17 ~ 01:18)
  2. (bkz: son düzlükte depar atmak)
    (bkz: yüz metre kaldırımda rakip tanımam) *
    #3394728 (sovenist sovalye, 14.05.2008 01:20)
  3. "ge" dir. yaya-ge-çidi tam ortası ge dir.
    #3394748 (bendoktordegilimhekimim, 14.05.2008 01:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaya gecidinin ortasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaya gecidinin ortasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaya gecidinin ortasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaya gecidinin ortasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» the applicant » oss de kutucuk doldurma gerilimi » ctrl u » no panic » guzel dostum » yasak kadin » ederleziavela » nika hatipli » telefonun kapagiyla batarya arasina kagit koymak » geceyi bas basa gecirip sevismeyen erkekle kiz » aerius » masal » matias emilio delgado » nihat sirdar » eric cartman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » a nightmare on elm street » feather weight » gecekondu » mustafa m mustafa kemal im » sss yengen » huseyin altuntas » marmara universitesi guzel sanatlar fakultesi » faiz yemek » che guevara » seyit riza » deniz unel » kabiz olanlara tavsiyeler » hayat » kara carsaf ve istiklal marsi » eros » kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » ataturk e laf atiyorum farkli oluyorum » vajina lakaplari » 23 kasim 2008 var misin yok musun yarismasi » sacit kayasu