yay burcu sozluk yazarlari 

kapat
  1. yaraticiliklarina inanilan yazardir. arastirmaci olur boyleleri.
    (bkz: kasım ayı güncesi)
    #2156807 (karakuzusu, 18.08.2007 22:39)
  2. (bkz: banaesmeyianlat)
    (bkz: yay burcu kadını)
    (bkz: deşifre oldum sanırım)*
    #2156921 (banaesmeyianlat, 18.08.2007 23:00)
  3. (bkz: yapma arkadasım yapma güzelim)
    #2156927 (aksak tirtil, 18.08.2007 23:01)
  4. sözlükte bulunan, yay burcuna mensup, entry girip baslik acan kisilerdir.
    #3014857 (kültürsüz dinazor, 16.02.2008 21:19)
  5. sözlüğün "dianysos"larıdır.
    #3069793 (alkinza, 28.02.2008 10:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yay burcu sozluk yazarlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yay burcu sozluk yazarlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yay burcu sozluk yazarlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yay burcu sozluk yazarlari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» opera vs firefox » demir hotic » acik diplomasi » butun muhendisleri abazan diye fislemek » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » kisho kurokawa » yorgun ve nazenin » shopping tv » ismail karacan » outlet cenneti » gul yapragi patlatmak » 187 ride or die » fuat » dr cureklibatur ve bay arkin » yasak kadin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sozlukte az takilarak entelektuel olmaya calismak » nefret edilen cumleler » butun kizlar evde kalsin kampanyasi » herbaryum » fm 2009 deki yetenekler » nominal gsmh » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » ikea » modayi takip etmek » ali bardakoglu » portakalli serbest muhasebeci corbasi » adnan aybaba fan club » scream » dark fortress » yagmur yagarken altina isemek » ankara anteras avm » lise yillari » sikune ciden sikulur » turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » 2 fast driver