yaww nerden geldin sen nerden 

kapat
  1. taksi şoförünün,buzdan dolayı kayıp arabasına çarpan şoföre sarf ettiği söz
    #37578 (kısmetsiz, 25.01.2006 19:01)
  2. (bkz: yaww)
    ingiliz bi taksi şoförünün,buzdan dolayı kayıp arabasına çarpan şoföre sarf ettiği söz
    #69717 (parse error, 16.02.2006 01:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaww nerden geldin sen nerden başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaww nerden geldin sen nerden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaww nerden geldin sen nerden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaww nerden geldin sen nerden. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dogum gunun kutlu olsun » yanlis saksida buyuyen cicek » ca va » size geyik yapin dedim uleyn » hatta direk secde » mclaren f1 » karizmaniz var mi varsa kac santim » yaran espriler » fm 2008 deki yetenekler » thy pilotlari » adriana lima » bir fahisenin cocugu olmak » sadik 2 dost 1 hayat 1 olum » cevre ve orman bakanini taciz eden sinek » adami zorla seovi eden basliklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » tpjd » actua soccer 3 » aerius » imbat » al yanakli balon » derste yapmaya got isteyen cilginliklar » celali » yasak meyve » arnavut atasozleri » citigroup » sozluk sadece entry girmek degildir » bana yalan soylediler » genc siviller » akiskanlar mekanigi » 23hapo » orospu cocugu abdullah ocalan » kozleme » vize ve final donemi aktiviteleri » yemekteyiz naim » dogalgaz faturasini dert eden insanlar