yaw pahaliya gelir o kahve baya 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kahve yemen den gelir
  2. baya
  3. zoubeir baya
  4. baya kasmissin
  5. pahaliya mal olmak
  6. ama pahaliya patlar
  7. pahaliya satmak
  8. kahve icemeyip nargileyi kahve gibi icen insan
  9. sinav gecesi kahve ustune kahve icmek
  10. istanbullulara akaryakitin daha pahaliya satilmasi

© 2008 - uludağ sözlük

yaw pahaliya gelir o kahve baya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaw pahaliya gelir o kahve baya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaw pahaliya gelir o kahve baya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» haydi bakalim » merve kavakci » tenacious d » purple » cevresellik » karagarga » ugur dundar » kel kalmaktan korkmak » araf » mmorpg » florinali numuneddin » teoman cemil ipekci bulent ersoy triosu » san dimas » bismillah khan » bir kere bile bira icmemis insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vicortus » 1961 » media markt » uhde » sen de benim kadar gercekleri goruyorsun » hvite krists dod » cogul kisilik » rap vitamin » grand theft auto iv » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » sinir hastasi bir sevgiliye sahip olmak » samsung d880 » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » basliklari alt alta okumak » islam channel