yaw bu kiza baska gozle bakamiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gece vakti disarda gezen kiza kotu gozle bakan sey
  2. sozlukten sonra dunyaya baska bir gozle bakmak
  3. baska bir dunyada bir baska kisi olmayi istemek
  4. aynada baska guzelsin yatakta baska
  5. kargadan baska kus cikitadan baska muz tanimam
  6. sevdigi baska seveni baska olmak
  7. gozle taciz
  8. gozle tecavuz
  9. kem gozle bakmak
  10. yan gozle bakmak

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaw bu kiza baska gozle bakamiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaw bu kiza baska gozle bakamiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaw bu kiza baska gozle bakamiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaw bu kiza baska gozle bakamiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » redwinemania » karga » radyo uludag » devedikeni » asiti kacmis kola » yaran diyaloglar » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » kacak kelebek » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » uludag sozluk » july4th » yeni uuser olacaklara nick onerileri » sadece turkiye de gorulen olaylar » karpuzkabugu » yaran entry silinme sebepleri » arjen robben » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » salvatore di stefano » silik entry havzasi » no promise » gezilesi internet siteleri » atan alir spor » insanlar dusleri kadar vardir » babam ve oglum » adnan aybaba fan club » boyacikoy de kanli bir ask cinayeti » cemil abi » birinci viteste giderken motor sesi cikarmak » corabinin yipranmasindan zevk alanlar » basliklari ust uste okumak » cevriye » resolve » mclaren f1 » kalorifer peteklerindeki hava » ismail kucukkaya » helva » buyumek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » l theme b » ataturk un kurdugu cumhuriyet » anti klise timi » dunyada en guzel bas kurt basidir » son killanma tarihi