yavuzum 

kapat
  1. joe satriani'nin avukatıdır kendisi. başka bi deyişle bozacının şahidi olan şıracıdır.

(bkz: elalemin derdinin başkasını germesi)

karakter tahlil etme özelliğiyle akşam akşam gülmekten öldürmüştür beni saolsun. "dünyayı çözdüm ben" tribinde takılan zavallılara canlı bi örnek teşkil etmektedir. gelecek nesillere örnek olmaması dileklerimle.

(bkz: hadi canım ufaktan ikile)
    #2973210 (bahadir, 08.02.2008 20:44 ~ 23:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavuzum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavuzum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavuzum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavuzum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» adami zorla seovi eden basliklar » haydin namaza haydin namaza » simdilik sadece bekleyecegiz » istiklal marsi nin dini ogeler icermesi » sol frame » kazak » kafam girsin » louis isadore kahn » macit ozcan » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » need for speed undercover » erken yasta olgunlasmak » magic mushroom » ebru gundes » erkeksen gir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ben senin bildigin kizlardan degilim » yemekteyiz » acmaza dusmek » bir adam cizeceksin » yurekte golge birakanlar » asirmasyon » alpaslan dikmen » statik smiley » hostempo » hz peygamber » yazarlarin aslinda demek istedikleri » biz kuresel ekonomik krizi az hasarla atlatiriz » hayat » kucuk sozluklerde yazar olmanin enayilik olmasi » adalet ve kalkinma partisi » insanlar dusleri kadar vardir » philosofia » ciplak olarak sozluge entry girmek » gecen haftanin en kotu entryleri » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler