yavuz top 

kapat
  1. kadikoyde kendine ait bir müzik merkezi bulunan, baglama enstrümanında çok başarılı olan müzik adamı.
    #237686 (devedikeni, 12.05.2006 23:47)
  2. 1950 Erzincan doğumlu olan sanatçının Albümleri şunlardır:

Yavuz Top - Deyişler 1
    Yavuz Top - Deyişler 2
    Yavuz Top - Deyişler 3
    Yavuz Top - Hal Yaman Oldu
    Yavuz Top - Hazan Değdi
    Yavuz Top - Suçumuz Nedir
    Yavuz Top - Yeme Yeme (2006)

Solo albümlerinin haricinde, muhabbet serisinde de yer almıştır.

http://www.turkuler.com/tgv/yavuztop.asp
    #1229040 (bilgistan, 29.01.2007 19:47)
  3. çok talihsiz bir soyada sahip müzik adamı.
    #1407359 (tanimadinmiben, 13.03.2007 18:20)
  4. yar demedin gibi şaheser bir türküye imza atmış olan sanatçı.
    #3264321 (sanirim osurdum, 13.04.2008 12:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavuz top başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavuz top ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavuz top nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavuz top. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kaytagi » when the tigers broke free » geriye donmem » aldatan insan » yuruyen elektronik esyalar » insan muhammed in de filmi yapilsin » lenin merkez camii » dap » ca va » tu kaka bana » tamam okey » pendikspor vs fenerbahce » a nightmare on elm street » here comes the rain again » ozz le grand » southern sunrise » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » vera » 18 kasim 2008 izmir depremi » montajelemani » cirilciplak entry girmek » ben seni hak etmiyorum » en iyi agri kesici » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » aerius » yeni baslayanlar icin istanbul » melankolik » kenzo tange » meri » how 2 skate com » pkkya siir » igrenc espriler » bedava komuru satip eve ek gelir saglamak » uyurken sutyen takmayan erkek » kadin erkek esitligi » kisa boylu yesil gozlu siyah sacli muslumcu » sanal reklam