yavuz star 

kapat
  1. 2004 yılı gazi koşusu ve ankara koşusu şampiyonu..
    sahip:müthiş ölçer
    orjin:distant relative-cindy 1
    #357212 (grand ekinoks, 19.06.2006 03:49)
  2. buğselen'den olma ilk yavrusu yavuzun oglu'nun bugün ilk kez koştuğu ve yarış kazandığı aygırdır.
    #4124761 (grand ekinoks, 22.10.2008 19:15)
  3. ne yazıkki gazi koşusundan sonra başarıları uzun süreli olmamış, erkenden haranın yolunu tutmuş olan müthiş ölçer'in sahip olduğu safkan ingiliz aygır.
    #4124772 (capello, 22.10.2008 19:18 ~ 19:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavuz star başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavuz star ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavuz star nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavuz star. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gazi kosusu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » kaneko » ankara kosusu » hucum » arslan birdal » kici acikta kalmis kisi ruyasi » 19 kasim 2008 avusturya turkiye maci » bos gecmeyelim » age of sail 2 » heroes » ahmet hakan coskun » aleko bacanos » facebook taki bir milyon kisi olma hevesi » cumhuriyet halkevleri » kurtlerin turklerden hizli uremesi » fabala » cesaretsiz sevgili » sozlukte az takilarak entelektuel olmaya calismak » elegy » asik olunan insanin en yakin arkadasa asik olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » pinhani » zall i tanimam o da beni tanimaz » heaven please » chris stephenson » samsung u600