yavuz simsek 

kapat
  1. genç milli takımlar kaleci antrenörlüğü görevini yürüten fenerbahçeli eski kaleci. birkaç yıl öncesine kadar kulübü fenerbahçe'de de çeşitli görevler almıştır.
    #1867796 (krmyrdsn, 05.07.2007 15:53)
  2. gol krali filminde duvar ahmet rolünde karşımıza çıkan kişi.

--spoiler--
    http://www.ktunnel.com/in...bc437228b127cebb880019536
    --spoiler--
    #3942339 (minik mavi balina, 10.09.2008 01:25)

© 2008 - uludağ sözlük

yavuz simsek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavuz simsek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavuz simsek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» coklu kisilik » ali biberon » mustafa denizli » alman kalesi » hasankeyf » blok koyucam diye adamin amina koymak » burak yilmaz » avrupa maclari sonrasi meydanlarda toplanmak » sevgilinin olmesi » yureksagda » piercing » futbol takimlarina lakap takmak » hafifmesrep » dshe teamsah » ne dedene nene de ne nenene dede de » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hellboy 2 the golden army » aktif solcu kizlarin cirkin olmasi » esrar » anne ben geriye biraz zor donerim » yagmurdan kacarken gay bar a girmek » kemal unakitan » bir haftada uc kez basildik ben burdan donemem » cemil ipekci » yaran msn diyaloglari » iri memeleri olan kiz » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » psikopat cocuk oyunlari » ana » sokakta yuruyen erkek modelleri » celik