yavuz kumru 

kapat
  1. iSTANBULda üç ayrı kuyumcuyu soyan, Bursada bir kişiyi öldüren kuralsizlar çetesinin devrik lideridir.

lakabı bay tehlikedir. 3-5 tane kuyumcu soymuştur. adam vurmuştur. gasp etmiştir. ruhsatsız silah bulundurmuştur. kısaca suç dosyası kabarıktır.
    #3364692 (desiderato, 06.05.2008 18:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavuz kumru başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavuz kumru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavuz kumru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavuz kumru. Copyright of the articles are belong to their authors.

» australopithecus » neanderthal » aglama hissi uyandiran sozler » ahmet arslan » harmony dies » into the wild » yeterince renkli degil » ben alti yasimdan beri baleye gidiyorum ulan » mysql server has gone away » ucu ortasi belli olmamak » sadece yildiz bakiniz okumak » kucukken kizlarla lastik oynayan erkek » sozluk yazarlari asosyaldir » uludag sozluk yazarlarinin yuzde 93 u aptaldir » gereksiz yazilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » acik diplomasi » nika hatipli » aytug » davutobasi koyu » darussafaka » floccinaucinihilipilification » stillborn » mutsuzken surekli uyuma istegi » imbat » ser » oymak » dunyanin en ezik sarkisi » ozel okul avantajlari » terbiyesizlesmek » mukemmeliyetci » 18 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » icimdeki deniz » hepimiz adnaniz hepimiz aybabayiz » aleyhinde fikir beyan eden herkesi susturan kisi » cengiz aytmatov