yavuz hirsiz ev sahibini bastirir 

kapat
  1. hem suclu hem guclu kimselerin türlü pişkinlikler türlü laf oyunlarıyla zeytinyağı gibi üste çıkacağını belirten atasözü. (bkz: hırsızın hiç mi suçu yok)
    #2704388 (sanirim osurdum, 16.12.2007 19:45)
  2. (bkz: le cola nın coca colaya tazminat davası açması)
    #2959674 (lucesprit, 06.02.2008 13:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavuz hirsiz ev sahibini bastirir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavuz hirsiz ev sahibini bastirir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavuz hirsiz ev sahibini bastirir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavuz hirsiz ev sahibini bastirir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» internal combustion engines » hayattaki en guzel anlar » fidel castro » fan fatality » icdas » ask » facebook taki bir milyon kisi olma hevesi » sinemada sevisirken ara isiginin yanmasi » chp turban yasagini anayasa mahkemesine goturdu » office boy » forum trabzon » kucuk penisli insan » atilla ozdur » the rule of four » ctrl u » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » nano sahtiyan cell im » spitneybears » uludag sozluk vize haftasi » destina » yaran facebook iletileri » metin yuksel » sort indirip gol attilar » ekmek aslanin anusunde » bulbulum altin kafeste » dap » ser » 4 8 15 16 23 42 » blues » halayda bas cekmek icin kendini yirtan insan » orhan savasci » umran baradan » everybody s trying to be my baby » 23hapo » sinegin iki on ayagini ovusturmasi » portakalli serbest muhasebeci corbasi