yavuz cetin in anisina 

kapat
  1. Yağmur gözlü bir masaldım ben
    Bir ba$ buluttum.
    Islak geçerken yeryüzünüzden
    Maviydi ellerim
    Siz görmediniz.
    Gürültüydüm oysa
    Yanınızdan yaranıza dokunan
    i$itmediniz.
    Köze kabuk
    Sözü yutmu$ dil
    Köre badem göz gibiydiniz
    Duvar içlerinizde!...
    Cebinizde kırlangıç örgütledim
    Farketmediniz !
    Sessizliğimin susku ötesindeki
    Cılız Mi sesi olabilseydiniz
    Ardına dü$mezdim gecikmi$ notaların.

..perihan yakar..
    #1122377 (ceviz agaci, 08.01.2007 01:17)
  2. aynı zamanda dream tv de yayınlanmış yavuz belgeselinin adı.

http://www.youtube.com/watch?v=T0zG-G_PWjg + burdan başlayın devamını getirin.
    #2270074 (osmanthegral, 06.09.2007 00:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavuz cetin in anisina başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavuz cetin in anisina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavuz cetin in anisina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavuz cetin in anisina. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fon makinesiyle uyku » lesbos » facebook taki bir milyon kisi olma hevesi » jay simpson » mustafa m mustafa kemal im » tucimania » silahli kuvvetler j2 » son killanma tarihi » mezur » yurekte golge birakanlar » garabet melegi » turk televizyonlarinda unutulmayan anlar » haydin namaza haydin namaza » bedava komuru satip eve ek gelir saglamak » nersoy asfer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » magdala » sahtiyan » selpak saticiligi » kuntayi kinteleyen adam » i belong to che » erasmus » hurriyete dogru » cevre ve orman bakanini taciz eden sinek » dar atmak » sari biber » adriana lima nin var misin yok musun a katilmasi » need for speed undercover » nedensiz ic sikintisi » damak tadima uygun degildi » sacma espriler » eski sevgili su an nerededir acaba sorunsali » asirmasyon » bereket tanrisi » bozzy blues » wanted