yavur isi anam bunlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anam costu lan bunlar
  2. anam bunlar cosmus
  3. anam anam anam deyim ben sana
  4. yavur yuzu
  5. anam anam diyim ben sana
  6. anam garip anam
  7. anam anam anam
  8. oy anam
  9. anam
  10. of anam of

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavur isi anam bunlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavur isi anam bunlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavur isi anam bunlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavur isi anam bunlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » karga » redwinemania » radyo uludag » devedikeni » asiti kacmis kola » yaran diyaloglar » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yeni uuser olacaklara nick onerileri » uludag sozluk » july4th » karpuzkabugu » arjen robben » kacak kelebek » sadece turkiye de gorulen olaylar » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » yaran entry silinme sebepleri » salvatore di stefano » gezilesi internet siteleri » atan alir spor » montajelemani » no promise » lenin merkez camii » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakir maci » ozel okul avantajlari » kate bosworth » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » all by myself » klavyenin gucu » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » akasya asilturkmen » adrian paul » sayko usta » eurovision a azerbaycan in katilmasi » garabet melegi » fidel castro » vize » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ai wars the awakening » esinize uzaktan uzaga asigim » hangi ask adil ki » yanlis anlasilmis sarki sozleri » avar kaganligi