yavsaklik 

kapat
  1. *
    bir insana gereğinden fazla değer vermenin bir sonucu olarak; kaçınılmaz olarak alacağınız karşılıktır.
    #847127 (PurpLeDreaMz, 12.11.2006 00:35)
  2. yavru bit olma durumu.

(bkz: dünyanın en yüzeysel adamı)
    #847136 (ceviz agaci, 12.11.2006 00:37)
  3. yavsak insanlarin meslegidir.
    buna gore doktor insanlarin meslegi de doktorluktur. *
    #847156 (botanik, 12.11.2006 00:42)
  4. arkadasına verdiğin bir sözü tutamadığında aldığın kacınılmaz bir cevaptır
    #847425 (dumanalti, 12.11.2006 02:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavsaklik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavsaklik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavsaklik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavsaklik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sopa » forum trabzon » mersin forum » slasher » kisil » zurna » ozgur acilim » kaju kempo » kara gozlum » aci soguk » ataturk yasasaydi yargilanirdi » fabala » chp turban yasagini anayasa mahkemesine goturdu » baybars » yedi kisi birlesip yedi gol atmak » how i met your mother » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kediler neden balik sever » buz parmak yerken akildan gecenler » sozluk sadece entry girmek degildir » neanderthal » hakiki tosun pasa benim » somalili korsanlar » rumeli hisarustu nden merter e varma rekoru » tulips » adalet ve kalkinma partisi » ene » etnik temizlik » mustafa kemal ataturk » ben bu yaziyi sana yazdim » mirror » eskisehir buyuksehir belediyesi » garabet melegi » kizlarin en cok soyledigi yalanlar » katilusak com » globallesen dunya ve sikilen insanlar » pastane kagitlarini tasarlayan grafiker