yavsakligin luzumu yok 

kapat
  1. (bkz: dün boktun bugun koktun)
    (bkz: sözlüğe bugun üye olanın ayar vermeye çalışması)
    #164619 (r@t@t@, 12.04.2006 13:45)
  2. ben uyarmıştım (bkz: benn) tevazunun dozunu kaçırıp kükrer böyle arasıra.. ağzından çıkan, abesle iştigal cümlerden biriydi bu açtığı başlık. bu yönünü görmezden geleceğim yazarın açmış olduğu gereksiz bir başlık. *
    #164654 (differsoul, 12.04.2006 14:03)
  3. yavşamayı kendisine hayat felsefesi edinmiş insanların dayanamayıp lüzumlu lüzumsuz yerlerde yavşaması sonucunda onları uyarma amaçlı söylenebilecek söz!!
    #203547 (engineer, 27.04.2006 19:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavsakligin luzumu yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavsakligin luzumu yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavsakligin luzumu yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavsakligin luzumu yok. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basliklari alt alta okumak » yavsakligin luzumu yok » all i wanna do is make love with you » en iyi agri kesici » adam sirasina gecmek » welcome to matrix » nefret edilen cumleler » ankara da bir surrealist melih gokcek » akiskanlar mekanigi » uc kirmaya baslayan rotring kalem » real union » gap » gulsen yuksel den nefret etme nedenleri » congrafuckinlations » lezce com » sic semper tyrannis » hayattaki en guzel anlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sahaya inek girmesi » 2 uzatmaya gerek yok kisaca istanbul zirvesi » cep telefonunu kulagindan dusurmeyen polis » ucyuzbin » zorunlu din dersi