yavsakimsi 

kapat
  1. yavşak gibi anlamında bir kelime. joker da üretti.

(bkz: yavsakimtrak)

joker da tanımı: yavşak gibi ama yavşak değil.
    #4058896 (tu kaka bana, 07.10.2008 21:23 ~ 21:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavsakimsi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavsakimsi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavsakimsi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavsakimsi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» evladin olsa sevmezsin » dying in your arms » turkiye turk » sabah yagmurlu havada ise gitmek » erkegin asik oldugunda yaptiklari » oy vermek » arkadasa asik olmak » grand ekinoks » ilk cinsel deneyim » dap space center » genel secimlerde hayir oyu kullanmak » takim tutmayan erkek » osman gokcek » opera vs firefox » 325 donem yedek subay alimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » tasak gecmek » yeni uuser olacaklara nick onerileri » huseyin altun » ozgur acilim » klavye » hava kuvvetleri proleter devrimci orgutu » beyoglu asigi » daddy » lenin merkez camii » ozan » kiso kurokava » office boy » zeki demirkabiz » eski sikintilari gosterip ekonomik kriz var demek » cicek acan kaktus » nietzsche » ben seni hak etmiyorum » dudaktan kalbe » uludag sozluk moderasyonu » oneydilan