yavsak yavsak gulerek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gulme lan yavsak yavsak
  2. yavsak
  3. yavsak ruh
  4. vay yavsak vay
  5. yavsak kiz
  6. legal yavsak
  7. illegal yavsak
  8. yavsak sivrisinek
  9. yavsak bir gulumse
  10. yavsak yazar

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavsak yavsak gulerek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavsak yavsak gulerek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavsak yavsak gulerek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavsak yavsak gulerek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » karga » redwinemania » radyo uludag » devedikeni » asiti kacmis kola » yaran diyaloglar » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » uludag sozluk » july4th » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yeni uuser olacaklara nick onerileri » sadece turkiye de gorulen olaylar » salvatore di stefano » kacak kelebek » arjen robben » karpuzkabugu » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » yaran entry silinme sebepleri » montajelemani » gezilesi internet siteleri » silik entry havzasi » no promise » aldim borcluyum verdim alacakliyim » jeodezi » ruhlarimizi kirlettik » zeval vermemek » bairam hoshtempo » yasak meyve » the night dances » ankara 7 cadde cafe classic » dunya hayatinda mutluluk » birzamanlar net » isvec kraliyet bilimler akademisi » usb 3 0 » kukuyla oynamak » hillary clinton » elle tu l aimes » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sol frame » tocarg » en hizli baslik giren yazar » when the tigers broke free » olin edirne genclik spor