yavsak smiley de diyebiliriz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. her yazdiginin sonuna smiley koyan yavsak insan
  2. 100 milyon fenerbahce taraftari var diyebiliriz
  3. gulme lan yavsak yavsak
  4. smiley burcu smiley
  5. smiley smiley destaney
  6. yavsak
  7. yavsak kiz
  8. yavsak yazar
  9. yavsak sivrisinek
  10. yavsak adam

© 2008 - uludağ sözlük

yavsak smiley de diyebiliriz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavsak smiley de diyebiliriz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavsak smiley de diyebiliriz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce nasil duzluge cikar » that was just your life » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » baska marketin posetiyle markete giren kisi » p s i love you » gundelik hayat teorileri » cagrisimlarin gevsemesi » sokakta yururken onune gelene kufretmek » gece vakti disarda gezen kiz » sol frame » o ruzgar » muhammed demir » cok eski sevgilinin aramasi » cevir kazi yanmasin » beyin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » acilan bir basligin dini tartismaya konu olma hizi » axxo » gece iskencesi » aleksi » moriye » jim adkins » algolagni » big chefs » belgetor » sozluk yazarlarinin yurdum insanini yansitmamasi » mulayim » encarta » astazi » ucakta namaz kilmak » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli