yavsak sivrisinek 

kapat
  1. Önemli bir iş yaparken, tam konsantre anında yüze çarpan yada kulaktaki vızıltısıyla gıcık eden şuursuz yaratık. (bkz: partnerin is ustundeyken osurmasi)
    #1886553 (Sarp, 08.07.2007 22:30 ~ 22:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavsak sivrisinek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavsak sivrisinek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavsak sivrisinek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavsak sivrisinek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mitch mitchell » zall a saygi duymak » zulfuyara dokunmak » adiyo » yemekteyiz nika » balonvari » tve » pendikspor » yemekteyiz programina katilan yazarlar ve menuleri » kanks n aber ya » kaz dagi milli parki » petrol fiyatlarinin 50 dolarin altini gormesi » korkak ruh » tipta uzmanlik sinavi » adventure pinball forgotten island » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » para ve mutluluk » ask bocugum » manuel pablo » nephente » herbaryum » allah » silent hill homecoming » zall ile girilen ilginc diyaloglar » bir guc simgesi olarak cocuk cuku » klasik kemence » kompozisyon yazilisinda kopya cekmek » muslum baba bandanasi » ben iyi bir iliski hak etmiyorum » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » izlanda » sokaga cikma yasagi » alpet torojet » deceku » 16 kasim 2008 ales » ctrl u