yavrusu olmayip ben ordegim diyen cirkin amele 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sevgilisi olmayip ben amelie yim diyen cirkin kiz
  2. cirkin kugu yavrusu
  3. cirkin borek yavrusu
  4. cirkin ordek yavrusu
  5. cirkin ordek yavrusu ile farecik
  6. gercekten cirkin ordek yavrusu
  7. cirkin kizlar olsun diyen cirkin erkek
  8. yarasa burnuna cirkin diyen zihniyet
  9. jude law cirkin diyen gobekli esmer odunsu erkek
  10. cirkin birinin allah cirkin sansi versin demesi

© 2008 - uludağ sözlük

yavrusu olmayip ben ordegim diyen cirkin amele başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavrusu olmayip ben ordegim diyen cirkin amele ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavrusu olmayip ben ordegim diyen cirkin amele nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 5 istediler 6 attik 10 istediler zaman yetmedi » hayattaki tek hayali mercedesli koca olan kiz » nihat genc » gerger » samsun 19 mayis lisesi » varlik » rakimalboga » aysu ata » sevgili » model » asik olmak » yildirim bayezid » genel cerrahi uzmani » eh iste » yedek pivot » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » genuine » nevsehirli damat ibrahim pasa » prison break » turk dizilerindeki ogrenci tipi » az muhterem cok gotveren » ufak raki » sigara icmeyip icki icen insan » aslanin agzina kafa sokmak » binbir surat » sozlukle ilgili istekler » uludag sozluk adult hikayeler bolumu » demirci atesi » fly away » koylu » okula gitmek istememek