yavrum o da bi insan 

kapat
  1. yavruları tarafından garipsenmiş,yabancı karşılanmış insanlara karşı anneler yavrularının kulaklarına ya da açık bir biçimde sesli olarak bu cümleyi söylerler..insanlığı konusunda tereddütler yaşayan korkulan varlığın acısına acı katar bu cümle..arkadaşlar arasında getirilen bir yeğen birini sevmemişse makara amacıyla da söylenebilir bu cümle..güzel de olur..
    #32208 (rasko, 22.01.2006 17:55)
  2. ben çocuk iken babamın bana kertenkelleye tuz ruhu enjekte ettiğimde söylediği söz. hayvanları önce asit ile şişirir sonra erimelri ni izlerdim.
    not:en son halamın ördeğinin yavrusuna da yapar iken yakalanmış eniştem tarafından klometrelerce kovanlanmıştım. ama ördek ölmemişti.
    #4004816 (gemileriyakanadam, 24.09.2008 21:34 ~ 02.10.2008 22:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavrum o da bi insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavrum o da bi insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavrum o da bi insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavrum o da bi insan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basliklardan diyaloglar yaratmak » ebru gundes » sevil » garabet » onmaz » somalili korsanlar » lanet amerikan film repliklerinin dile dolanmasi » modayi takip etmek » telengitler » boyacikoy de kanli bir ask cinayeti » yesil sahalarda nadir gorulen olaylar » san francisco » ahmet turk » spirit » la copa rota » adami zorla seovi eden basliklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » universiade erzurum 2011 » on bes kisiye saldirdim » mysql server has gone away » modlar tembel olunca ortaya cikan verimsiz sozluk » eski pusku » deceku » 2009 fifa konfederasyon kupasi » kotermek » toplu tasima araclarinda bakacak yer sorunsali » savage grace » tematik mode » ilk iyi oylanan entry » carsaf carsaf » elma yiyecegine erken yat » kunta kinte » ikea bursa » taksicilik » lule » hazreti muhammed » kenzo tange